Home Sociale verantwoordelijkheid

Sociale verantwoordelijkheid

Ontdek de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Beton de la Lomme

Ons bedrijf speelt een rol in de energietransitie, de samenwerking tussen bedrijven en innovatie.

Onze bijdrage

Energietransitie

Samenwerking tussen bedrijven

Innovatie

 • Energietransitie

  Wij zetten ons dagelijks in om de toekomst te bouwen. Bewust van de energetische context onderzoekt ons studiebureau de meest verantwoorde oplossingen van morgen.

  Wij beperken ons niet tot het vervaardigen van duurzame producten, wij streven er ook naar onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken in elke stap van ons productieproces.

  In 2022 stelde onze fotovoltaïsche installatie met 1420 panelen, op een oppervlakte van 2200 m², ons in staat onze CO2-uitstoot met 80000 kg te verminderen.

 • Samenwerking tussen bedrijven

  De samenwerking tussen bedrijven, een strategische hefboom voor innovatie en groei, berust op de synergie tussen verschillende economische actoren.

  In een wereld waar de uitdagingen complexer worden, stelt samenwerking met andere bedrijven ons in staat de vaardigheden, middelen en technologieën te bundelen om de ontwikkeling van innovatieve oplossingen te versnellen. Deze samenwerkingsaanpak overstijgt de traditionele grenzen van de industrie, bevordert een dynamiek van uitwisseling en co-creatie die voordelig is voor alle betrokken partners.

 • Innovatie

  Of het nu gaat om kwaliteit, efficiëntie of afwerking, wij staan aan de voorhoede van betontechnologieën.

  Innovatie als motor van duurzaamheid! Beton de la Lomme innoveert sinds de oprichting om in te spelen op de veranderingen van onze tijd en te anticiperen op de voortdurend veranderende eisen van onze klanten.

Onze reeksen zijn bestudeerd om de beste betrouwbaarheid op de markt te bieden.