Home Missie & waarden

Missie & waarden

Een familiebedrijf

Met meer dan een halve eeuw ervaring en voortdurende groei beslaat ons bedrijf meer dan 11 hectare en beschikt het over 20.000 m² ultramoderne productieruimtes.

Onze bedrijfswaarden

Respect voor geschiedenis

Duurzaamheid

Familiewaarden

 • Respect voor geschiedenis

  Onze oprichters hadden het lef om hun eigen pad te kiezen. Hun reis inspireert ons team elke dag.

  Uitmuntendheid in kwaliteit is sinds onze oprichting onze leidraad geweest. Dankzij onze goed gevestigde knowhow zijn we trots op het aanbieden van een reeks producten die voldoen aan de meest veeleisende duurzaamheidscriteria op de markt.

 • Duurzaamheid

  De toekomst kan alleen bestaan als onze teams zich ertoe verbinden het vandaag te bouwen.

  Dit bouwen komt tot uiting in het ontwerpen van nieuwe technische oplossingen, onderzoek & ontwikkeling, een langetermijnvisie en een oprechte betrokkenheid, waarmee we bijdragen aan de wereld om ons heen.

 • Familiewaarden

  Vertrouwen, integriteit, waarheid, authenticiteit.

  Ons bedrijf is een familiebedrijf. We kunnen op elkaar rekenen. U kunt op ons rekenen. Echt.

Onze fundamenten

Bij Beton de la Lomme zijn deze waarden niet zomaar woorden, ze vormen de basis van alles wat we doen om aan uw behoeften van vandaag te voldoen en tegelijkertijd oplossingen voor morgen voor te bereiden.

Onze missie is om naar u te luisteren en u te begeleiden om u de beste service te bieden. De toekomst kan alleen bestaan als onze teams zich ertoe verbinden het vandaag te bouwen door middel van technische oplossingen, onderzoek, een langetermijnvisie en een oprechte betrokkenheid bij u.

Geleid door innovatie, hebben we het hart om voor u te ontwikkelen de meest relevante oplossingen van onze tijd.

Innovatie als drijvende kracht achter duurzaamheid! Of het nu gaat om kwaliteit, efficiëntie of afwerking, we staan aan de voorhoede van betontechnologieën. Beton de la Lomme innoveert sinds de oprichting voortdurend om in te spelen op de veranderingen van onze tijd en om te anticiperen op de voortdurend veranderende eisen van onze klanten.